tatoeage verwijderen met PICOPLUS laser

08 december 2021

Onze dienst is vanaf heden uitgerust met een PICOPLUS laser.

Deze PICOPLUS laser is momenteel de meest performante laser op de markt voor het verwijderen van tatoeages. Deze krachtige en snelle laser verwijdert zowel veelkleurige als zwarte tattoos en kan veilig gebruikt worden bij lichte en donkere huidtypes.

De PICOPLUS laser werkt maar liefst op 4 golflengtes. Hierdoor kunnen doorgaans alle kleurpigmenten verwijderd worden, zelfs de meest hardnekkige, zoals bvb lichtblauw of groen.

Door de combinatie van een extreem korte pulsduur (picoseconde) en het hoge piekvermogen worden de pigmenten mechanisch verpulverd tot microscopische partikeltjes, zodat ze makkelijker kunnen worden afgevoerd door het lichaam.

Bovendien beschikt de PICOPLUS ook over een fractioneel handstuk dat kan worden ingezet na de eigenlijke tattooverwijdering om littekenvorming te voorkomen, en om de wondheling te versnellen.

Afhankelijk van de kleur, de samenstelling van de inkt en het type tatoeage zijn er gemiddeld 3-7 behandelingen nodig met een interval van minimum 8 weken. De behandelingen worden uitgevoerd door onze dermatologen die gespecialiseerd zijn in laserbehandelingen.

De PICOPLUS laser is een veelzijdige laser en wordt niet alleen gebruikt voor het verwijderen van professionele/amateur/medische tatoeages (radiotherapie markeringspunten) en permanente make-up (wenkbrauwen en lippen), maar wordt ook gebruikt voor behandelen van:

  • pigmentaandoeningen: pigmentvlekken gelaat, decollete en handen (lentigo solares), melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie, donkere kringen onder de ogen, sproeten, cafe au lait, naevus van Ota, …
  • (acne) littekens
  • striemen
  • huidverjonging

Al uw vragen beantwoorden we graag tijdens een laser intake gesprek waarvoor u een afspraak kunt maken. Wij verwijderen uw tatoeage met de PICOPLUS laser tegen concurrentiële prijzen.